Termenii si Conditiile de Utilizare a platformei DonezAcum.ro

 

Scopul prezentului document (“Termeni si Conditii de Utilizare”), este de a informa asupra regulamentului/conditiilor, stabilite privind vizitarea/accesarea/ utilizarea platformei DonezAcum.ro de catre orice persoana fizica sau juridica.

Administratorul platformei DonezAcum.ro, face referire in mod direct la compania S.C. DONEZACUM S.R.L. cu sediul social in Ploiesti, str. Plaiesilor, nr. 17. Termenul “Utilizator” face referire la toate persoanele fizice/juridice, care acceseaza sau folosesc platforma DonezAcum.ro. Nerespectare prevederilor ce vor fi enumerate in prezentul act, atrag obligatia utilizatorului de inceta imediat accesarea/utilizare platformei. Totodata confera dreptul administratorului de a restrictioa accesul utilizatorului. “Platforma” este reprezentata de Website-ul: www.donezacum.ro.

 1. Utilizarea platformei, prin acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor prezente, atesta faptul ca ca aveti varsta de 18 ani. Totodata, utilizatorul prin acceptarea termenilor si conditiilor prezente, conform prevederilor legale, are dreptul de a utiliza serviciile, cu mentuinea ca este deplin raspunzator pentru actiunile sale in cadrul platformei.
 2. Utilizatorului ii este permis sa se inregistreze in baza de date a administratorului platformei, pe baza unui nume de utilizator ales, si a unei parole, cu obligatia utilizatorului de a furniza date corecte, de actualitate. In caz contrar, administratorul va fi indreptatit sa restrictioneze contul sau de utilizator, fara a justifica in niciun fel actiunea sa. Administratorul este inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. ca operator de date cu caracter personal sub nr. 0026640.
 3. Utilizatorul are obligativitatea de a mentine confindentionalitatea datelor de autentificare la contul propriu. In cazul in care utilizatorul isi instraineaza parola si numele de utilizator, administratorul nu va rapsunde pentru actiunile persoanei careia ii sunt instrainate.
 4. Administratorul platformei este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile publicate de catre utilizator in cadrul site-ului. Administratorul platformei nu ofera nicun fel de garantii sau raspundere pentru continutul anunturilor publicate, si nu poate fi raspunzator pentru nicio situatie, pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta in legatura cu acesta, ca urmare a interpretarii continutului in mod eronat, sau datorita imposibilitatii de utilizare.
 5. Utilizatorii inteleg si se conformeaza cu faptul ca le este oferita o platforma in scopul comunicarii si donarii exlusiv de bunuri functionale. Utilizatorii sunt direct raspunzatori de propriile actiuni in cadrul platformai, cat si in afara acesteia, in momentul inmanarii sau preluarii bunurilor.
 6. Utilizatorii care vor incerca, sau cei cere vor folosi aceasta platforma in scopuri frauduloase, iar acest lucru se va dovedi de catre institutiile abilitate, vor raspunde in deplinatate in fata legii.
 7. Utilizatorii care publica anunturi in cadrul uneia din categoriile aflate pe platforma, isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun fel drepturile unei terte parsoane. Este obligatoriu ca bunurile publicate spre a fi donate sa fie functionale si in proprietatea donatorului. Donatia propriu-zisa, va fi facuta in mod direct de catre persoana care a publicat anuntul. Administratorul platformei, nu poate fi tras sub nicio forma la raspundere pentru modul de inmanare, al bunului (donatiei), de autenticitatea acestuia in raport cu prezentarea din anunt.
 8. Este total interzisa publicarea pe platforma a continuturilor: obscene, vulgare, pornografice, rasiste, jignitoare, amenintari, abuzive si a anunturilor pentru produse interzise prin lege (arme, substante explozive, substante stupefiante, medicamente, etc).
 9. Este interzisa publicarea de anunturi cu scopul de a solicita bunuri. Este interzisa publicarea de anunturi cu bunuri oferite spre vanzare. Administratorul platformei isi asuma dreptul de a dezactiva fara notificare toate anunturile abuzive si contul de pe care au fost adaugate acestea.
 10. Administratorul platformei este degrevat de orice raspundere in cazul producerii oricarei disfunctionalitati, opriri, intreruperi ale functionarii in raport cu utilizatorul. Bineinteles, obiectivul administratorului este de a evita pe cat posibil oricare din situatiile enumerate anterior.
 11. In cazul erorilor sistemului de operare, virusilor informatici, nefenctionalitatii conexiunii la internet, atacurilor informatice, accesul neautorizat in cadrul platformei, administratorul, angajatii acestuia cat si toti colaboratorii sai sunt degrevati de orice raspundere
 12. Orice litigiu aparut in legatura cu Termenii si Conditiile de Utilizare ale platformei, vor fi supuse incarcarii de solutionare pe cale amiabila, in caz contrar, litigiul va fi solutinat de de catre Judecatoria aflata pe raza teritoriala a municipiului Ploiesti.
 13. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare, utilizatorii care publica anunturi sunt de acord cu primirea email-urilor de notificare.

DonezAcum.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite cu donatii pentru zona ta geografica (judet, oras, sector). Aici vei gasi usor anunturi gratuite cu donatii din Bucuresti si alte orase din tara si vei putea intra in legatura telefonic cu cei care le-au publicat. Pe DonezAcum.ro te asteapta obiecte de mobilier, electronice si electrocasnice, haine, incaltaminte, jucarii, carti, articole medicale, etc. Daca vrei sa donezi un produs vei putea adauga foarte usor anuntul gratuit cu donatia. Daca vrei sa gasesti un produs in stare buna de functionare, aici vei putea gasi produsele care te intereseaza oferite cu titlu gratuit de catre donatori.